NiX op tv

Moe zittend met de afstandbediening in de hand blijf ik hangen bij een serie van een oudere man, drie blonde dames. Ze hebben alle drie precies dezelfde kleur blond alsof ze elkaars haarverf lenen. Zoals zussen die, of erfelijk dezelfde haarkleur hebben, of tussen neus en lippen door melden dat ze van de ander spullen hebben geleend. Of stiekem pakken maar dat komt in dit geval snel uit.

Ze zitten aan de ontbijttafel want de man heeft zijn ochtendjas aan, een beetje over de top maar hij kan het hebben op zijn leeftijd. De dames hebben allemaal dezelfde maat topje en kort broekje aan, zoiets waar je wel eens in slaapt omdat je denkt, vooruit, je favoriete bigshirts zitten veel lekkerder maar een beetje spanning in het leven moet af en toe. De halve nacht lig je dat broekje recht te trekken want die naden voelen niet echt prettig op alle plekken, en als je geliefde allang ligt te snurken naast je bedenk je dat je blij bent dat dat ding geen kapitaal heeft gekost. Dus kan het gerust naar het goede doel.

Terwijl er een hoop gegiecheld wordt, gaat het over getallen. Een van de mooie vrouwen probeert haar vingers zo te plooien dat het cijfers zijn, negenzestig. Maar de anderen zien er zesennegentig in, misschien door het spiegelbeeldeffect? De dame met de lenige vingers kijkt heel nadenkend en vraagt zich af waarom standje zesennegentig niet populair is geworden. De man, hij wordt liefkozend Hef genoemd, weet te vertellen dat men dan met de ruggen naar elkaar ligt. Ja, daar wordt een mens natuurlijk niet opgewonden van! De dames gieren het uit, allemaal, en ondertussen zijn er overal opgewonden hondjes. Waar die vandaan komen weet ik niet maar dat is blijkbaar het speelgoed van de meisjes. Hondjes met strikjes, roze riempjes en ze zijn vooral klein.

De aflevering waar ik in val gaat over de cover van de Playboy. De blondines mogen er misschien op! Het is allemaal nog niet zeker want er is nog een concurrente maar die naam ben ik vergeten. En ze willen heel graag op het tijdschrift want al Hefs exen zijn er op verschenen. Dat is een aanzienlijke collectie. Ik verzamel tijdschriften en kan er moeilijk afscheid van nemen maar Hef neemt makkelijker afscheid van zijn geliefden.

Er worden mooie foto’s gemaakt, de drie vrouwen onder een wit satijnen laken, de drie vrouwen onder een zwart satijnen laken. En steeds met andere poses. Eén van hen heeft veel geoefend voor de spiegel en bijtend op een vinger en dan ondeugend kijken herhaald ze zo vaak ze kan en mag.

De foto’s met wit laken geeft ze iets engelachtigs, de foto met het zwarte laken laat ze exotisch uitkomen, zegt er eentje, o nee, erotisch, verbetert ze.

Zelf vinden de meiden de zwarte lakenfoto’s het mooist maar wat vindt Hef? Daar gaat het om. Hij is almachtig. De spanning wordt opgevoerd, we krijgen nog een reclameblok en ik ren gauw naar de wc want ik moest al een tijdje maar wilde niets missen, het is allemaal zo spannend! Ik vraag me heel de tijd af hoe het zit met die dames die ongeveer zo oud zijn als mijn dochters en die man van tweeëntachtig, wat zien ze in hem behalve zijn geld? Waarom zijn ze elkaars kloon? Is het niet koud om er zo bloot bij te lopen? Wie neemt wie nu eigenlijk in de maling? En dan al die hondjes!

Enfin, ze staan natuurlijk op de voorkant! In het zwart. Want engelen die wil Hef niet, hij heeft wel een naam van sexbeest hoog te houden en dan kan hij niet de indruk wekken het met een paar watjes te doen.

En wat een vreugde, handengeklap, de vinger staat er ook op!

Een happy end voor iedereen.

Even speuren op internet levert me genoeg informatie op over de vrouwen en over Hef natuurlijk. En spijtig voor hem verlaten ze achter elkaar zijn huis. Eén wil een kind maar dat kan niet meer omdat Hefs zaad niet goed genoeg is. Hij lijkt mij een man die dat ergens ingevroren heeft. En moet het allemaal ineens zo monogaam dat dat kind van hem moet zijn? Verlaten de vrouwen hem omdat hij een tweeling van negentien jaar in huis heeft gehaald? Zo goed heb ik het allemaal niet bestudeerd dat ik dat al door heb.

Maar dat hoeft ook niet want in de volgende aflevering zal het mij allemaal duidelijk worden!

Girls_next_door

Advertisements

2 thoughts on “NiX op tv

  1. Het enige aantrekkelijke van dit barre onderwerp vind ik jouw schrijfstijl. Daar waar ik na 10 regels al op de inhoud uitgekeken was, bleef ik gebiologeerd lezen tot het uit was. Wat heb jij dat ongelooflijk leuk opgeschreven. Jij kan laten leven wat al bijna dood is.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s